åh va fin du är


UPODATERING WIHOO

ja, hej på er! Har haft fullt upp dom här juldagarna :) öppnat en massa fina julklappar, ätit alldeles för mycket mat och umgåtts med nära och kära. Orkar inte berätta allt i detalj så jag låter bilderna får tala för sig själv. har iaf världens bästa liv och är så glad över alla som jag runt omkring mig! Denna fredag kväll ska jag bara mysa med min familj och sen tagga uppstigning tidigt imorn för att jobba lite i ishallen! Ni får ha det så gott kompisar, vi hörs:)


Dan före doppardan

Har varit på julklappshoppning i Säter med Ylva och hennes syster och slavat hästskötare ;) nu ska jag slänga i mig lite sedan ut till min kära ponny! Hoppas allt är bra med er dagen innan julafton, kramis!


A


FINASTE HAN


fredag

Hinner knappt med att blogga nu när jag får lov! Men i onsdags sov jag hos Lovisa iaf och igår till idag sov jag hos André, just nu sitter jag i Ylvas säng efter att ha varit ute och ridit två ponnysar i kylan :) denna fredagkväll ska vi bara ta det lugnt och kolla på film, och imorn ska jag få öppna dom första julklapparna för iår, wiiiee! Hoppas de är bra med er kring juletid, puss på er:)


LOOOOOOOV!!!

Har äntligen fått ett efterlängtat lov, sov hos min bästa andré inatt och var på en tråkigt skolavslutning i kyrkan, sen bar det av till ridhuset och filma yllis när hos red praline och jolly. Nu har jag precis kommit hem till Lovisa och vi ska ta oss ut till stallet sen ska vi bara chilla satan ikväll! Ha det bra kompisar!


Myser


friends with benefits<3


fysjutton va skönt med jullov snart

Ja. Som sagt. Finns nog inget som ska bli så skönt som jullov. Ska bara mysa med mina nära och kära hela lovet, imorn så sover jag iaf hos André och på onsdag ska jag va med Lovisa, sen får vi se va resten av veckan har att erbjuda. Nu ska jag hoppa i säng. Godnatt homies!


en dag reser vi runt jorden, frågan är bara när.

åh vilken bra helg jag haft, nu ska jag ringa min yllis och sen plugga matte hela natten! Sen väntas en halv skolvecka för sen är det LOV! Puss på er:)


bildzzzzRR

min helg i bilder


Nu jävlar


todayyyys

Haft en hyffsat chill dag i skolan med fika och filmtittande! Nu åker jag hem och förbereder mig för en mysig helg :) hoppas ni mår bra kompisar! Puss


LUCIAMORGON


okej jag dör


hahahaha vilket liv jag har


sjuker

Johan Falk och soffmys med Lilly får göra min dag. Yä


Kunde inte sagt de bättre själv


i just wanna feel this moment

Hej! Här får ni min helg sammanfattad i bilder, en mysig helg som bjöd på fyraårskalas, andrémys,blev bjuden på middag av bästaste yllis, ridtur med fruktis och sedan ännu en middag med klubben, en bra helg helt enkelt!! Har dock fått huvudvärken från helvetet så vi får se hur det blir med skolan imorn,hoppas allt är bra med er iaf! Puss.


LUCKIEST GIRL

tjenarrrreeeeeee!
Har kirrat lite med bloggen när jag för en gång skull sitter framför en dator, har end el kvar men den få se ut såhär så länge :) Igår hade jag en mysig fredag kväll/natt med André, och kom precis hem och ska snart fira min lilla Myra som fyller fyra, hihi! Ikväll ska jag umgås med världens bästa yllis och vi ska ba chilla :> annars så rullar livet på som vanligt och allt är frid och fröjd. hoppas allt är bra med er, kramisar!

Turn the tide

Gud vad jag saknar nioD. Buuuääääää.


Adi<3

Hej nu uppdaterar jag


onödigt inlägg

Skolan har varit otroligt seg idag. Gick hem till andré efter skolan en stund och nu är jag snart påväg till stallet. Satan va kallt de är nu, men ska inte gnälla, kul med vinter nananannan!!


bilder från helgen


Mot Sthlm!

Nu åker vi och ba myyyyyser


RSS 2.0