want ya

Hej jag lever. Har gjort nationella i svenska, tävlat storhäst, varit med min fina André, ätit onyttigt, saknat och övningskört. I helgen ska de tävlas förfullt på både Jack och mister, spännande värre! Hoppas ni mår bra och lever loppan. Puss


Apr. 17, 2013

Påväg hem från en helt grym träning på jackis för Louise, imorn väntar "mördartorsdag" med jobbiga lektioner men det är bara att bita ihop för efter skolan ska jag övningsköra, se upp folket!! :D nu ska jag sova sista biten hem, puss och godnatt!


TISDAG

Har som sagt inte haft någon tid eller lust att blogga men har haft fullt upp med träningar och skola osv, idag är de tisdag och jag har kort dag i skolan, sköööönt. Jackis har vilodag så ska bara dit och fixa lite sen kommer min älskade mormor på besök. vi hörs kompisar!


SKOLIS

Hade fett med ångest över muntliga nationella i svenska som skulle göras på onsdag, men nu är det uppskjutet till måndag vilket känns bra då jag kan få till talet lite bättre. Brukar inte gilla när man skjuter upp prov eller liknande men nu var det som en stor lättnad. Denna vecka blir alltså ganska chill eftersom dom flesta av våra lärare är på kurs. Har inga speciella planer inför veckan förutom att följa med Yllis till borlänge på onsdag och sen är det träning för Ulle lördag söndag. Nu ska jag överleva tre lektioner till. puss på er!
älskling, som förövrigt skötte sig super bra på tävlingen igår!

Woooopaa

Lite bilder från mitt lov, imorn väntas skola och nästa lov som väntas är SOMMARLOV! så jävla skönt ska det bli. Har inte speciellt mycket att skriv, bilderna får tala för sig själv :D


RSS 2.0