THINKING OF YOU


hej mina vänner, idag har jag en fet sovmorgon och börjar inte förs klockan 20 i tolv. Så nu chillar jag satan här hemma. I eftermiddag följer Sabinis med mig ner till stallet och hjälper mig lite, suuuper! I helgen åker jag på roligheter till Mora med två galna brudar. wiho. Men ha en bra Torsdag hörni! puss.

Fanfanfan det skulle varit du.


-


TISDAG

Red en mysig tur med Jen och Lovisa. Vi smed lite bra planer som vi hoppas går vägen.  Nu ska jag vara duktig och lägga mig TIDIGT. Imorn väntas Sussie Widner träning :D
godnatt kompisar!
visst är vi söta jag och mina duktiga små tjejer (+ lovisa)!

GODNATT


I CAN BE YOUR HERO

livet är på topp, allt lixom bara rullar på och känns suuuuuper bra! love life typ.


SÅ LÄNGE SEN, MEN SÅÅÅÅÅ BRA JU!


SORRY

Förlåt för dålig update. Men har helt enkelt inte hunnit med. Igår tränade jag hela kvällen vilket gick super bra trots det hemska vädret, idag har jag varit i Falun och tävlat med bästa ponnybusen. Första klassen gick sådär,verkligen inget att skryta över om man säger så, men i LB lyckades vi kamma hem en fjärde plac vilket kändes super bra! Nu ska jag chilla satan i någon timme innan jag åker till Ylva och umgås med henne och Ellapropella hela kvällen, klagar verkligen inte! Imorn bär det iväg till Borlänge med småtjerna på "Vi i stallet" tävling.nU Vet ni att jag lever iaf så ha en bra helg mates! :)

SWEET

dagen har varit ganska bra/tråkig/störd/konstig. bjuder på lite bilder på söt erkisperkis.
det blir dagens roligaste uppdatering. yääääy

min prins

Hittade lite bilder på min och Jacks första tävling tillsamans. beeeestaheeesten!

if you can love me now dont't love me later

Tjena folket.  lever ni?
Jag har överlevt första dagen i skolan efter det här lovet. Det var rätt lungt och skönt med tanke på att pojkarna är på cup i Riga och kommer inte hem förs imorn. Dagen rullade på och dom sista lektionerna avslutades med en film.
Åkte till stallet efter skolan och fixade och red Jackis och nu sitter jag här hemma och ska snart hoppa in i duschen.
Imorn väntas skola och sedan stall och plugg.
Ha det så bra kompisar!

LUGGEEEEEEEEN </3

HJÄRTIS


party in my head typ...

Gårkvällen var rätt så mysig endå,tillbringade den med fina tjejer. Vaknade väldigt trött imorse och har tillbringat nästan hela dagen med Ylva. Imorn är det dags för skola igen vilket känns ganska skönt att komma in i rutiner igen och träffa alla poooooompisar♥
Syster Sol – Kärleksrevolt (ft Aki, Dani M, General Knas)

BLÄ


TJA JAG LEVER

Efter två fina dagar i falun med min bästa Lovisa och en grym dressyr träning så ska jag chilla satan med Ylva och Ella ikväll. Imorn flyttar Qwini och innan det ska jag släppa ut en massa hästar=ingen sovmorgon. Känns som om det här lovet har varit riktigt bra ändå och än är det ju faktikst inte slut än. Men ha en bra helg kompisar!

tack för den här tiden min fina

usch blä vad det här är sorgligt. gråter bara av att kolla på henne, dels av lycka för att hon kommer få det så grymt bra och dels för att hon faktiskt inte mer kommer bo nere hos oss nå mer... inga mer galna uteritter,inge mer pussande på den bästa rosa mulen som finns i världen. Men tack för allt du lärt mig, ingen absolut ingen är som dig.

I can be a gentleman, anything you want

hej allihopa, skulle bara meddela att jag lever. chillar satan med mina vänner och myser med mina fyrbenta.vecka har förmodligen lite kul att erbjuda hoppas jag. ha det bra! puss

I HEARD YOU WERE A WILD ONE





SOMEDAYS I REALLY MISS YOU

Sitter hemma hos Ylva nu och ska snart gå ut och gå en svääääng :>. Imorn ska jag till min älskade mormor på påsk middag och sedan hem till en saknad vän. Ha det så bra vänner nu vet ni ju iallafall att jag lever.

SOMETHING GOOD CAN WORK

ja, som ni säkert vet så är det nu påsklov :D Så himlans skönt men endå på nåt vis lite sorgligt med tanke på att det är det absolut sista lovet innan avslutningen! Usch vad tiden går fort! Idag hade vi endast en ovärd lektion och sen var skoldagen slut. Hängde lite med mina kompiiiiisar på "stan" och myste i det vårfina vädret. Nu har jag precis kommit hem och väntar på att få åka till stallet. Kvällen tillbringar jag med min bästa Lovisa.
GLAD PÅSK MINA VÄNNER!

rUUUbriiiiIKenN



MISS IT

saknar att gå i åttan...

saknar att vara kär...

saknar sommaren 2011...

saknar olympicaskolan...

saknar kompiiiiiiisar...

saknar molleplutt...


saknar systrarna berggren...

In fact you can keep everything

asså jag har någon slags bloggpause just nu. orkar inte fan. ha det bra mina vänner. kommer tillbaka när jag har lust tror jag.

RSS 2.0