Jag lixom föll över kanten

Imorn ska jag ha så jävla kul med mina vänner, åhh vad vore jag utan dom? Helt galet va dom är bra älskar dom mer än livet,och min häst han är den bästa killen på denna jord han kan jag liten på till 100 %. Det är nu man inser hur mycket man älskar sina nära och kära, usch vad jag babblar på om allt. Hejdå


Fan

slut över klart done, fan också


A


Stay in this moment

hej och hå! Som sagt uppdateringen kanske inte är sådär super bra nu men jag har fullt upp med skola, träningar och kompisar. Idag gick jag gick jag hem från skolan för att jag kände mig lite krasslig, tänker dock gå dit imorn, hur jag än mår ;). På lördag blir de lite roligheter med mina kooooompisar! Ni får ha det så bra allihopa! Puss på er.


Blöpp

Hej
Jag
Har tråkigt. Sitter i skolan helt ensam börjar inte förs klockan 12.50. Dööööööö


Tjolahopp. Jag är sämst att uppdatera jag vet och när jag väl gör de så kommer de bara bilder. Förlåt men de kommer ni nog få stå ut med! Idag har jag iaf shoppat lite och varit hos min pojke, myyys! Hoppas att allt går bra för er med skola och hela baletten (haha dafaq) pussissar!


mina dagar i bilder


<3


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Har haft en mysig eftermiddag med yllis som avslutades i ishallen :) myyyyyys. Nu ska jag packa iordning grejerna tills imorn sen sova!! Godnatt kompisar :)


du är bäst

Går och lägger mig efter en galet bra dag i skolan och en mysig stund med Andreas. Jag trivs jätte bra på gymnasiet och allt rullar på. Puss på er finisar!


Keep calm and listen to håkan

Namnlos_50052b4de087c33052000d37_largeTumblr_ly5i36jm2c1r7fe2uo1_500_large


Wääääähoo

Överlevt första dagen i skolan, fyyyyysatan vad nervös jag va.. Men allt gick super och jag kommer nog föehoppningsvis trivas. Jag och Ylva gick in på vasaskolan en sväng bara för att det va så länge sen och för att det kändes som vi behövde se den en extra gång innan vi bytte över till "andra sidan". Hoppas eran dag varit bra, puss!


Tja imorn börjar jag i gymnasiet


GET IT STARTED

tjena!
har varken haft tid eller lust att blogga, har faktikst varit på tre dagars hoppläger. Men jag är sågalet jäkla nöjd över  min ponny och så glad över att jag har världens bästa tränare! Imorgon bär det iväg till Ludvika för lite lagtävling sen ska jag  mysa med en saknad vän. Ha det så bra finisar!
bild från förra årets omgång då vi vann! :>

summerar sommaren i bilder

 


kan inte tänka jag står bara här och ler

åh satan vad allt är bra. Är så förbannat lycklig just nu...dnskkdbjfod. Nu är gymnasiet nära och det ska bli så skönt och komma in i rutiner igen, wääho hoppas att ni också mår bra och tar vara på dom här sista dagarna som är kvar. hejdå <3333333


<3


kul att förra inlägget var typ 7 timmar sent

Jaja är hemma hos Lovisa nu iaf och insåg precis att det här är sista dagen jag inte har något planerat innan skolan börjar, helt sjukt vad tiden gått fort. Blä


hej och hå

Sitter i stallet och kommer göra det ett antal timmar till... 4 hästar ska skos och sen ridas. Hoppas allt är bra med er! Pussissar


Aaaaaa


Don't wake me up

Efter att haft en mysig kväll med mina tjejer så ställer jag nu alarmet till 05.45, hoppas på att hästen sköter sig då vi åker till Surahammar och tävlar imorn. Godnatt!


Öh


Haha förra inlägget fick ingen bild.så här kommer den


tja


On our way to rosenström


-


Just nu

Efter att jag mockat hela stallet sitter jag och chillidillar medans Lollo rider på vitan, ikväll är det grillning med klubben sedan Björn rosenström i Säterdalen,wihooo!


funderar igen

Insåg nu att det faktiskt bara är 12 satans dagar kvar på det här lovet, my gosh va fort det har gått. Var dock lite sorgligt när jag satt och kollade Jakobs schema inför hösten och insåg att jag faktsikt inte ska börja i vasaskolan utan en korridor bort.. Fyyy. Känns ändå väldigt skönt att komma in i rutiner igen och få lära känna nya människor, japp gymnasiet ska bli en bra tid (även om det aldrig någonsin kommer slå högstadiet) tack för mig och godnatt! :)


NEW

klickade hem ett par nya älsklingar, denna gång ett par i skinn... skulle ha ett par vita men såklart så fanns ju dom inte i min storlek så får hoppas på dom här! 
PS.nästa gång du kommentarar min blogg kan du ju säga vem du är :)DS.

eftermiddagen fullbokad

Även om RGB inte blir med så har vi ju faktikst två st till svenskar som ska prestera. go Sverige, yäy!


dancing in the rain with ma gurl


Japp


Världens bästa tjej

Blir så glad när jag ser att du mår bra, och att du gör nån annan tjej lika lycklig som du gjorde mig! Jag lovar att jag ska komma och hälsa på när jag får tid, finaste du. (lägg märke till hur tjock hon blivit,haha)


Love suicide

Hejsaaaaaaan! Ligger just nu i Ylvas säng och kikar på andra avenyn, vi ska snart ut och rida lite sen får vi se vad dagen har att erbjuda :) hoppas allt är bra med er tyckte bara att jag skulle vara duktigt och uppdatera lite, hehe! Puss på er.


chillin


Save me

Hej och hå! Nu har Ylva åkt hem och jag ska snart åka iväg på lite "roligheter", tidigare idag var vi och kikade på hockeyskolan och träffade en saknad mooooooa! Har inget speciellt inplanterat denna vecka förutom hoppläger och björn rosenström, nu är de ju faktikst bara två helger kvar på detta regniga sommarlov, buhuuuu :( jaja hoppas ni njuter av att vara lediga och att ni har fett med ångest till skolan börjar, för de har jaaaaaaaag!! Puss på er.


Skinny love

Nyss hemkommen från en grym hoppträning med världens finaste polle, nu känns allt bra igen, skönt! Väntar nu på att min kära Ylvis ska komma hit så ska vi mysa satan ikväll. Vi hörs imorn kära vänner! Puss.


So happy i could die


ojdå


this boy will always make me smile


Du säger väl till om jag ska gå?

Märker att de blir väldigt mycket bilder och inte så mycket text, men jaaaa... Finns inte så mycket och skriva mer än att jag mår bra och livet rullar på. Vi hörs Nångång, harebra!


RSS 2.0