Åhhh va fint


Dåligt med uppdaterande

Hejsssss, vet att jag bloggat dåligt men appen har varit dum i huvve och har inte haft tid att sitta framför datorn. Det är iaf redan torsdag igen och tiden går så himla fort, i helgen åker jag till Sthlm med världens bästa gäng och spenderar helgen där :) nu ska jag kila till skolan, puss på er!


Rubrik


-

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1445269/images/2012/pic_50b1037bddf2b31b89001676.jpg" class="image">


Diamonds

Hejhopp! Idag är det lördag och jag har hunnit med en hel del, först ridit en vänd a med lovisa sen fixat hela stallet, åkte sen vidare hem till Adina där hon och Frida höll på och musika lite, filmade dom och nu ligger jag i adinas säng och gör abslout ingenting. Snart hämtar mamma mig och sen ska jag hem och tacos mysa med min familj avslutar sedan kvällen hos ylllis!! Bra dag med andra ord, hoppas ni mår bra, puss!


<3


just like a dream

Nu går jag och lägger mig lycklig, fredag imorn. wooohoo!


min bästa Sandra

dagen har rullat på och gått hyffsat fort, nu är jag påväg till Västerås för att träna lite. Vi hörs kompisar!


haha asså människor


Ohjää


måndagsmorgon

går till skolan med fina vänner, äntligen måndag igen... Ellerrrrr


ni är kärlek

hade nästan glömt att dom fanns, underbara,grymma,megabästaste maskinen, löv till er.


soendagggg

Har legat i min säng i snart fyra timmar och bara glott på matteboken, antar att jag lär ta tag i livet och plugga lite för att sedan åka till stallet... Sen väntas mys kväll!


bra lördag

Idag var jag flitig och red två hästar, först en mysig tur med tjejerna sen red jag Jackis hemma på volten. Nu ligger jag i soffan och inväntar yllis som är på bio. Ha en bra kväll kompisar!


han är min, bara min.

ni kommer aldrig förstå hur mycket den här killen betyder för mig, så mycket mer än "bara en häst". Han ställer alltid upp oavsett och jag älskar honom upp till stjärnorna och tillbaka.


Brejkiiiiingdawn

sådär, då var sista filmen slut och allt slutade lyckligt! Mycket ögongodis och spännande handling. Kan inte fatta att det är ett år sen jag såg den första på bio, ett år går satans fort!! Haha,men nu ska jag sova och drömma om snygga vampyrer och varulvar! Nattis:>


i feel so close to you right now

Imorn är det fredag mina vänner och då ska jag på bio med finaste Evelinn! Sen sover jag där och vi ska myyyysa! På lördag kväll ska jag vara barnvakt och sen på söndag kommer A hit! nu är klockan mycket och kag ska lägga mig och sova i min säng, godnatt världen! Puss


Pictures


torsdag

Min blogg.se app är cp så allt jag skrev igår försvann, dö ba


gå in och rösta på bästa Louise!!

www.dalacompany.com


MA BABE


tisdag

Idag är jag sjuk,så just nu ligger jag i soffan och kollar på linas Kvällsbok med en galen kattunge i knät som inte kan ligga still. Ikväll kommer nog mormor hit men innan de ska jag orkat mig ut till stallet. Nu ska jag chilla satan medans ni andra sliter i skolan. ha de så bra, puss


Måndag kväll och vet inte om jag är frisk eller inte...

Bläää för halsont


.


read all about it

Hej gottfolk!! Är precis hemkommen från stalltjänsten. Jag sov hos Ylva inatt och mamma hämtade mig där imorse sen ut till heeeeeeestarna. Hade iaf en mysig kväll med min fina y!! Har gått och blivit förkyld också men de hindrar inte mig för idag ska jag på kalas sedan träffa André en stund :> imorn börjar jag klockan ett och slutar tre vilket innebär en rätt chiiill dag, hehe. Men slår vad om att jag kommer vakna klockan halv sju och inte somna om... Haha, Nu ska jag hoppa in i duschen, kramis!


du är allt och lite till


myskväll

Ska bara mysa med min kära familj idag, ibland är livet ganska bra!!


Hos yllis

bestämde mig lite spontant för att sova hos ylvis. Tror inte vi ska göra något speciellt, vilket vi aldrig gör meeeeeeeeen mysigt anyway!! Imorn är det fredag och jag ska göra absolut ingenting, skönt!! Nu ska jag hjälpa naturaren med hennes kemi och fysik osvosv. Pussssisar!!!


~


en apa som liknar dig

Hej på er!! Igår var jag på träning i Västerås vilket gick super bra, Jack sköter sig alltid till 100% när Louise är i närheten, haha! idag är det redan torsdag vilket innebär att de bara är en dag kvar till fredag xD hehheheheh, har inte så jätte mycket planer för helgen så vi får väl se vad som händer och sker. Nu ska jag iaf kila iväg till bussen, pusss på er!


Portkod 1321

Kolla va fina dom ääääääär!! Världens bästa serie visade sitt femte avsnitt idag. Åhhhhh de är så bra. Och så spännande, orkar inte vänta en hel vecka på nästa.


och hon gör de igen

Sandra Wilstrand asså, vad vore skoldagarna utan henne?!


lite blandade bilder från dom senaste dagarna


:)


Gud vad jag är dålig på att blogga

Förlåt mig för sämst uppdatering, har verkligen inte hunnit eller haft lust att blogga det här lovet... Men ska verkligen försöka vara lite duktig nu ett tag framöver!! Nu ska jag åka till min damphäst, haha :) puss på er!


RSS 2.0