.

Hundra timmar av att se djupt in i dina ögon och miljontals gånger har jag frågat ”vad tänker du på” och lika många gånger har du svarat. ”Dig, såklart.” Och jag kan fortfarande bli lika förvånad då jag vaknar på morgonen med dina armar runt mig och jag är fortfarande lika nykär. Du är som ett virus som har spridit sig genom mina vener och runtom i blodomloppet. Jag kommer aldrig bli frisk från dig igen, jag kommer alltid tänka på dig innan jag somnar och jag kommer alltid att tappa balansen totalt då du kysser mig på munnen.


20 års fest!


Uppdaterar väl

Jaaa har verkligen inte haft tid för att blogga men nu är det lov och jag ska leva livet


Pictures

Haha, har haft fullt upp denna vecka med praktik och en massa annat! Idag är det äntligen fredag och jag ska mysa med André, vi har inga planer för helgen så vi får se vad som händer och sker! Puss på er, hoppas ni får en bra helg :)


Uppdaterar, hähä

Påväg till Västerås för lite träning, WIHOO


Wöööösh

http://hannaek.com/
Måste tipsa om en grym blogg som drivs av hanna ek. Hon skriver så grymt fint, om allt! Ta en titt vettjaaaaa


torsdag

Trotsar min hemska feber och hosta som aldrig vill försvinna och åker till ridhuset ikväll med jackis. Imorn är det äntligen fredag och då blir André hela 17 år, hähä. Nu ska jag kolla på tredje filmen för idag, hej svejs!


onsdag kväll

Ligger och sjukar mig tredje dagen i rad nu, har feber och är hostig. Alltså blev de ingen träning för mig idag :( muns dagar har bestått av sömn och hay day. Har inte så mycket mer att komma med faktiskt, men hoppas allt är bra med er iaf! Pussisar


Stjärnan


MONDAY

En jobbig dag i allmänhet idag och som slutade med sjukdom, blää har inte tid och lust att va sjuk just nu! Ska ta en dusch och hoppas på att jag mår bättre imorn! Puss på er :)


<3

Och jag var fånigt jävla nykär i dig. Vi låg på golvet i ditt rum efter skolan och lyssnade på musik. Inte ett ord, bara andetag. ”Vad tänker du på” viskade jag. ”Dig” svarade du och sen flyttade du dig närmare. Sen hånglade vi under en filt i några sekunder. När jag skulle gå hem så gick du halva vägen med mig och sen gav vi varandra en osäker kram. Gatulamporna lyste upp vägen och jag vågade aldrig kyssa dig då för var så jävla rädd för vad som skulle hända.Och nu förtiden när vi ligger brevid varrandra i sängen och du kysser mig på munnen och säger att vi, vi är som kakor och kaffe, eller bio och popcorn. Och att det framförallt, är du och jag nu. Och det här är det som är glittret i att vara i ett förhållande, för att man får tillhöra någon. Och även om saker är negativa ibland så överglänser dom små fina sakerna allting annat. Och jag minns då jag var nykär i dig, men det underliga i det hela är att jag fortfarande känner samma kärlek som när du kysste mig under en filt och pussade mig på halsen, varje dag. Och vi är varandras nu.


Lördag

Haft en bra dag med två ridna hästar och myskväll med André och Jakob! Vi har precis kollat klart på melodifestivalen och ja,de var ju inte så mycket att hänga i granen om man säger så, haha! Nu ska vi somna till ps.i love you. Nattis!


faceswap


FRIDAY

Idag har jag och min André varit tillsammans i två månader, wääääj. Idag är det också fredag och jag ska ba chilla. Imorn ska jag hem till yllis och rida guldis sen kommer André och myser med mig på kvällen, på söndag får jag äntligen träffa mina saknade tjejer. Har alltså en bra helg att se fram emot, hoppas ni få det bra, puss!!


RSS 2.0